Hybride sloep | Elektrisch & Diesel

Het huren van onze hybride kajuitsloepen (8,50 x 2,60 x 0,70) biedt u een uitstekende nieuwe manier om natuurgebied De Brabantse Biesbosch te verkennen.

Stil en milieuvriendelijk kunt u de gehele dag volledig elektrisch varen. Bij langere verblijven bent u vanwege het hybride systeem (elektromotor + dieselmotor) niet afhankelijk van oplaadpunten . Uw vaaruren zijn onbeperkt.

Comfortabel genieten van de natuur

Maximaal 10 personen | twee slaapplaatsen, chemisch toilet met wastafel en 230V-aansluiting

Uitrusting van de sloep

De uitrusting van de kajuitsloep:  twee slaapplaatsen, chemisch toilet met wastafel en 230V-aansluiting voor bijv. het gebruik van uw laptop, kussens, een parasol en 2 stoelen. Hierdoor biedt de sloep een uitstekende gelegenheid voor meerdaagse tochten. U heeft geen vaarbewijs nodig en u krijgt vooraf uitgebreide instructie. De sloep biedt bij dagverhuur plaats aan maximaal tien personen.  Daarnaast behoort een goed gevulde picknickmand behoort ook tot de mogelijkheden!

Geef een dagje sloepvaren cadeau

Geef eens een ontspannen dagje uit cadeau aan vrienden, familie, collega’s of relaties. Bij een verjaardag, jubileum, bijzondere prestatie of als een bedankje. Het perfecte cadeau wat zeker in de smaak zal vallen!

Prijzen cadeaubon sloep varen

cadeaubon sloep van 10:00 tot 18:00 uur: € 295,00 incl 21% BTW
cadeaubon sloep van 10:00 tot 22:00 uur: € 395,00 incl 121% BTW

Catering aan boord

Wat is er nu gezelliger dan een dagje een sloep huren en te genieten van de Brabantse Biesbosch inclusief een heerlijke lunch aan boord? Wij kunnen voor u een lunch verzorgen met eventuele versnaperingen, zodat u zorgeloos de dag kunt doorbrengen in de Biesbosch!

Picknickmand

De picknickmand zal bestaan uit:

Een fles witte wijn of rosé ,  Jus ‘d Orange en water

2 sandwiches per persoon belegd met o.a.
Gezond           Brie
Zalm               Roomkaas, bieslook en tomaat

Kipkluifje met honing en tijm
Verse fruitsalade
Ardennerham met meloen
Wrap gevuld met zalm en roomkaas

Prijs:    € 16,95 per persoon

Algemene Voorwaarden

Om een pleziervaartuig te kunnen huren, moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Dat kan te maken hebben met leeftijd, vaarbewijs, gebruikersrechten etc. Hieronder vermelden wij de aanvullende verhuurvoorwaarden van DeScheepsbouwers Maritiem BV. Voor zover onze eigen voorwaarden niet worden tegengesproken worden onze schepen verhuurd onder de “NJI Algemene verhuurvoorwaarden pleziervaartuigen”. Wij wijzen u er uitdrukkelijk op kennis te nemen van deze voorwaarden, welke u onderstaand kunt downloaden.

download hier de NJI verhuurvoorwaarden voor pleziervaartuigen

Tarieven Sloepverhuur

Inclusief brandstof en inclusief 21% BTW.

De tarieven voor het huren van de luxe sloep in de Biesbosch staan hieronder vermeld. De sloep is voor maximaal 10 personen en u heeft geen vaarbewijs nodig! reserveer hier een sloep

 • Vaartijden
 • dagverhuur
  10:00 uur – 18:00 uur
 • Dag + avond
  10:00 uur – 22:00 uur
 • huur per sloep
 • dagverhuur
  € 295,00
 • Dag + avond
  + € 100,00