Teakdek / Flexiteek

Eén van onze specialiteiten binnen het scheepstimmerwerk is het leggen van teakdek. Een teakdek is een waardevolle investering in uw schip, waarbij het voor ons dan ook zeer belangrijk is om dit zo perfect mogelijk aan te leggen. Hierbij wordt gewerkt met moderne productiemethoden welke het uiterlijk en de eigenschappen van het klassieke teakdek behoudt. Tevens is het renoveren van het huidige teakdek ook een mogelijkheid. De Scheepsbouwers adviseren u graag: 0183-503291

De interesse in een alternatief voor teak is in de afgelopen jaren vergroot, daarom bieden wij u naast het ‘vertrouwde’ teak dek, een nieuwe ‘moderne’ versie aan: Flexiteek. Op de werf kunt u deze ‘moderne’ versie bezichtigen op een van onze hybride sloepen.

Wij maken graag een afspraak met u om de gewenste werkzaamheden af te stemmen om zo een gedegen offerte uit te kunnen brengen

De afspraak kan bij u aan boord zijn of bij ons op de werf (ook op zaterdag zijn wij aanwezig). Neem contact met ons op en wij helpen u verder 0183 – 50 32 91.

Project – teakdek “moderne manier”

uitleg over de nieuwe moderne manier betreffende het vernieuwen van een teakdek

Het teakdek wordt extern gemaakt waardoor een verkorte bouwtijd ontstaat. Op deze locatie wordt het teakdek onder optimale omstandigheden in ruimten met klimaatbeheersing gerealiseerd. De kans op beschadigingen aan uw jacht is hierdoor geminimaliseerd. Om het dek te kunnen bevestigen wordt er gebruik gemaakt van vacuüm.