Schilderwerk jacht

Het verfsysteem op uw jacht wordt met de kwast en roller aangebracht. Om een goede hechting tussen de lagen te krijgen wordt de oude verflaag teruggeschuurd en een nieuw verfsysteem aangebracht tot aan overige laagdiktes. Spuiten van uw jacht behoort ook tot de mogelijkheden. Wij verzorgen dit graag voor u: 0183-503291

Wij maken graag een afspraak met u om de gewenste werkzaamheden af te stemmen om zo een gedegen offerte uit te kunnen brengen

De afspraak kan bij u aan boord zijn of bij ons op de werf (ook op zaterdag zijn wij aanwezig). Neem contact met ons op en wij helpen u verder 0183 – 50 32 91.

Project – Refit Valk Merlin 1300

De eigenaar van de Valk Merlin 1300 heeft gekozen om geen nieuw jacht aan te schaffen, maar een complete refit uit te laten voeren door De Scheepsbouwers.

Qua exterieur: het gehele teakdek is vervangen en voorzien van geheel nieuw schilderwerk in een stoere grijze kleur. Qua interieur: Modern navigatieapparatuur ingebouwd en het interieur heeft een update gehad d.m.v. een mooie stoffering. Dit jacht is weer helemaal van deze tijd!