Schadeherstel

Schade aan uw jacht is het laatste waar u op zit te wachten. Aanvaringsschade, water- of brandschade, transportschade, een ongeluk zit in een klein hoekje. Bij De Scheepsbouwers Maritiem bent u aan het juiste adres voor schadeherstel. Of het nu schade betreft aan staal, roestvrijstaal, hout, kunststof, polyester, teakdekken of welk ander materiaal ook, al deze schades kunnen wij voor u repareren.

Indien gewenst verzorgen wij voor u het gehele traject van de schadeafhandeling. Van het eerste contact met de verzekering tot oplevering van uw gerepareerde schip, zonder rompslomp.

Wij maken graag een afspraak met u om de gewenste werkzaamheden af te stemmen om zo een gedegen offerte uit te kunnen brengen

De afspraak kan bij u aan boord zijn of bij ons op de werf (ook op zaterdag zijn wij aanwezig op afspraak). Neem contact met ons op en wij helpen u verder 0183 – 50 32 91.

Project – polyester jacht

jacht ingevaren aan stuurboordzijde

Er was een schip aan stuurboordzijde van de polyester trawler ingevaren. Aan de scheepsbouwers de taak om dit jacht weer terug te brengen in oude staat. Door de goede samenwerking met Poly Products heeft de eigenaar zijn jacht weer als nieuw in bezit.

Project – vervangen kajuitdak

een beschadigd houten kajuitdak vervangen door een stalen dak

Op deze Staverse Jol is het gehele kajuitdak vervangen door een stalen en voorzien van geheel nieuw schilderwerk.