Jachtbetimmering

U heeft een schip op het oog, maar het interieur is niet naar wens? Of u wil graag uw jacht moderniseren? Geen probleem voor de Scheepsbouwers, in overleg maken wij graag uw droominterieur.

Wij leveren werk waar over wordt nagedacht, elk hoekje wordt benut. Hoge kwaliteit afwerking met oog voor detail. Klassieke betimmering maar ook de moderne betimmering is mogelijk.

Wij maken graag een afspraak met u om de gewenste werkzaamheden af te stemmen om zo een gedegen offerte uit te kunnen brengen

De afspraak kan bij u aan boord zijn of bij ons op de werf (ook op zaterdag zijn wij aanwezig). Neem contact met ons op en wij helpen u verder 0183 – 50 32 91.

Project – Refit Valk Merlin 1300

De eigenaar van de Valk Merlin 1300 heeft gekozen om geen nieuw jacht aan te schaffen maar een complete refit uit te laten voeren door de Scheepsbouwers.

Qua exterieur: Het gehele teak dek is vervangen, voorzien van geheel nieuw schilderwerk in een stoere grijze kleur. Qua interieur: Modern navigatieapparatuur ingebouwd en het interieur heeft een update gehad d..m.v. een mooie stoffering. Dit jacht is weer helemaal van deze tijd!