All Waters

Geeft het goede leven glans!

All Waters 35 jachten laten al uw onvervulde vaarwensen in vervulling gaan. Deze zeer eigentijdse jachten, naar ontwerp van A.R. Design, Arnold de Ruyter bieden een bijzondere combinatie van riant comfort en unieke uitstraling. Beschikbaar in twee uitvoeringen: de Pilot met vast stuurhuis en de Tender met een Softtop.

De All Waters is ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. Dit ziet u onder meer terug in een praktisch stootfender om het hele jacht, gangboorden met een reling aan de binnenzijde, een buitenstuurstand met perfect zich rondom en standaard een telescopische spudpaal.

Met zijn compacte afmetingen en lage kruiplijn van slechts 1,95 meter is het vaargebied met de All Waters 35 enorm. Op klein vaarwater stuurt u de All Waters 35 moeiteloos onder lage bruggen door, geholpen door de standaard boegjet. Maar ook op groot vaarwater met golven en wind blijft het aan boord comfortabel. Door slim gebruik van moderne materialen en professionele installaties heeft u aan de All Waters 35 een betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk jacht. Het interieur van deze droomjachten komt volledig tegemoet aan uw verwachtingen. Misschien bent u een liefhebber van moderne, strakke vormen, of juist veel meer van warm en romantisch. Hoe dan ook, het interieur moet aansluiten bij uw smaak en uw stijl. Daarom biedt de All Waters drie interieurstylings: maritiem, chique of modern. En door de modulaire opbouw

van het interieur kunt u zelf uw ideale indeling samenstellen. Welke stijl of indeling u ook kiest, altijd overheerst het hoge afwerkingsniveau en gebruik van kwalitatieve materialen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *