Botenbeurs Gorinchem 27&28 september 2019

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september staat de binnenstad van Gorinchem weer in het teken van de Botenbeurs. Wij zullen deze dagen ook aanwezig zijn met 2 van onze te koop staande jachten. de hybride sloep 880 & Staverse Jol 800 U bent van harte welkom om deze jachten te bezichtigen en/of een kopje koffie te komen drinken.

De hybride sloep is gebouwd in 2011, heeft een luxe uitstraling en de kracht van een diesel sloep met de rust van elektrisch varen. Stil en milieuvriendelijk kan er de gehele dag volledig elektrisch gevaren worden en vanwege het hybride systeem (elektromotor + dieselmotor) bent u niet afhankelijk van oplaadpunten . Bij gebruik van de dieselmotor worden de accu’s bijgeladen.

De fraaie,werfonderhouden Staverse (Gipon) Jol heeft veel extra’s, zoals een prachtig teak in-en exterieur, zeilplan van ConsultYachting, elektrische maststrijk-installatie en een houten (azobé) spudpaal 2,5m. Hierdoor bent u niet meer afhankelijk van afmeer faciliteiten en kunt u zonder moeite als u alleen vaart de kop van de boot vast/los maken zonder dat de boot weg/afdrijft.

Graag tot vrijdag 27 of zaterdag 28 september!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *