Onze haven (opgeleverd in 2011) ligt in de Brabantse Biesbosch en heeft ligplaatsen voor 25 jachten,  tot 16 meter scheepslengte. De haven beschikt over alle voorzieningen die u als watersporter nodig heeft: walaansluiting 16 amp, watertappunt, draadloos internet en voldoende parkeergelegenheid op eigen (afgesloten) terrein. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid  voor een overdekte parkeergelegenheid voor een langere periode.

 Ligplaats centraal in Nederland

Beleef de Brabantse Biesbosch door bij ons een ligplaats af te nemen

U kunt bij De Scheepsbouwers kiezen voor een ligplaats voor een half jaar of een vaste ligplaats. We hebben 2 soorten boxen: 6 plaatsen voor jachten tot 8meter en 12 plaatsen voor jachten tot 16 meter.

Op zoek naar een vaste ligplaats in de Biesbosch?

Niet op zoek naar een tijdelijkse ligplaats voor een half jaar, maar naar een vaste ligplaats in de Biesbosch, centraal gelegen in Nederland? Geen probleem! Neem contact op om u verder te laten informeren.

Jachtservice

Een jachthaven met alle faciliteiten van een jachtwerf.

De jachtwerf bij de haven biedt u de mogelijkheid om onderhoud- en reparatiewerkzaamheden te laten verrichten. Wij staan met onze faciliteiten gereed om de zorg voor uw schip geheel of gedeeltelijk uit handen te nemen zodat u het gehele jaar door optimaal en probleemloos kunt genieten van uw schip.

Combinatie ligplaats & winterstalling

Ligplaatsen zijn doorgaans alleen  te huur per jaar waardoor een combinatie als ligplaats met winterstalling vaak erg duur is.

De Scheepsbouwers biedt hierin een oplossing, het combipakket: 6 maanden ligplaats en 6 maanden winterstalling en geen onnodige kosten.

Prijsaanvraag Ligplaats / Winterstalling

3 + 1 = ?

Tarieven ligplaatsen

All-in tarief (vaste verbruikskosten) : € 30,00 per maand: Walaansluiting 16 amp incl. verbruik, watertappunt, WIFI en parkeerplek

Ligplaats kan per half jaar worden afgenomen. Bent u opzoek naar een vaste ligplaats in de Biesbosch, centraal gelegen in Nederland? Geen probleem! Neem contact met ons op om u verder te laten informeren.

  • Box klein - tot 8m
    € 1.000 per 6mnd
  • Box groot - tot 16m
    € 2.500 per 6mnd