});
winterbergingwinterberging


Winterberging | Stalling schip

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn in het vakkundig onderhouden van uw schip hebben wij onze faciliteiten sterk uitgebreid.

Onze nieuwe bedrijfshal is volledig ingericht voor het stallen van alle afmetingen schepen, zowel kleine (o.a. sloepen) als grotere motorboten en zeiljachten (deurmaat  7x8mtr). Uw schip is in deze geïsoleerde, stofvrije botenloods op een zeer beschermde wijze gestald gedurende de wintermaanden.

 

Buitenstalling

Een gedeelte van ons buitenterrein is beschikbaar voor buitenstalling. Voorziening van elektra en water zijn hierbij aanwezig. klik hier voor de tarieven

 

Reververen?

dit kan middels het reserveringsformulier of u kunt bellen naar 0183 503291. Wij adviseren u wanneer u gebruik wenst te maken van onze faciliteiten tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Onderhoud

Tijdens de winterstallingsperiode van uw schip kunt u alle mogelijk voorkomende werkzaamheden aan uw schip door ons laten verrichten zodat in het voorjaar uw schip geheel vaarklaar is.

 

 

winterberging

 

UW SCHIP - ONZE VERANTWOORDING - EEN GERUST GEVOEL.

jQuery Menu by Apycom