sloepverhuur

 

Sloepen huren bij de Scheepsbouwers

 

Onze nieuwe hybride sloepen (2011) hebben een luxe uitstraling en hebben de kracht van een diesel sloep met de rust van elektrisch varen.  Beleef de schitterende natuur van de Brabantse Biesbosch door  geruisloos te recreëren en optimaal te genieten van de omgeving. Huur nu een sloep bij ons!

 

 

Uitrusting van de sloep

De uitrusting van de kajuitsloep:  twee slaapplaatsen, chemisch toilet met wastafel en 230V-aansluiting voor bijv. het gebruik van uw laptop, kussens, een parasol en 2 stoelen. Hierdoor biedt de sloep een uitstekende gelegenheid voor meerdaagse tochten. U heeft geen vaarbewijs nodig en u krijgt vooraf uitgebreide instructie. De sloep biedt bij dagverhuur plaats aan maximaal tien personen.  Daarnaast behoort een goed gevulde picknickmand behoort ook tot de mogelijkheden! klik hier voor meer informatie over catering aan boord

 

Sloep huren Biesbosch

 

Sloep huren bij ons in Brabantse Biesbosch

Het huren van onze hybride kajuitsloepen (8,50 x  2,60 x 0,65)  biedt u een uitstekende nieuwe manier om natuurgebied De Brabantse Biesbosch te verkennen. Stil en milieuvriendelijk kunt u de gehele dag volledig elektrisch varen. Bij langere verblijven bent u vanwege het hybride systeem (elektromotor + dieselmotor) niet afhankelijk van oplaadpunten . Uw vaaruren zijn onbeperkt.


Vaartijden

Dagverhuur        10:00 uur – 18:00 uur
Dag + avond       10:00 uur – 22:00 uur


Prijzen

Dagverhuur                   € 295,00
Avond  aanvulling           €  100,00

 

genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW en brandstof.


 

GENIET COMFORTBEL EN OP EIGENTIJDSE WIJZE VAN EEN UNIEK VAARGEBIED.

jQuery Menu by Apycom