botenlift

 

 

Refit Scheepsbouwers Stevenvlet 1245

april 2018]

Deze scheepsbouwers Stevenvlet 1245 heeft dit jaar een refit gehad. In het achterschip is een 2de telescopische spudpaal ingebouwd voor meer gebruikersgemak. Door een 2de paal te plaatsen is het mogelijk het schip gerichter te positioneren waardoor élk vaarwater tot een diepte van 4 mtr een afmeerplaats wordt.


Daarnaast is qua exterieur het teak luikhoofd vernieuwd en is gehele schroefassysteem gereviseerd waarbij de lagers en schroefassen zijn vervangen.

 

Het houtwerk van het interieur is voorzien van een nieuwe laklaag en de bestaande verlichting aangepast naar LED. In de keuken is het keukenblad vergroot/vernieuwd en is er modern apparatuur geplaatst: waaronder inductiekookplaat, koelkast & oven. In het vooronder is er een groot royaal bed gecreëerd en in het gehele schip is de stoffering gemoderniseerd.

Kortom: een refit met comfort verhogende elementen voor meer vaarcomfort.

 

Lees hier de recensie van de eigenaar betreffende de 1ste telescopische spudpaal

 

 

Renovatie Waterschap Hollandse Delta

Maart 2018]

Het inspectieschip van Waterschap Hollandse Delta was aan renovatie toe en SBM de Scheepsbouwers heeft deze grondig onderhanden genomen. In samenwerking met JC Straaltechniek is het gehele schip gestraald waarbij SBM voor het transport van- en naar de stralerij heeft verzorgd. Aansluitend is het schip in de epoxy gezet, geplamuurd en is het verfsysteem aangebracht.

 

Daarnaast hebben de motor en schroefas groot onderhoud gekregen, het berghout is vernieuwd en de houten mast is vervangen voor een aluminium versie. Buitenom is alle oude apparatuur verwijderd en de navigatieverlichting is vervangen voor LED.  Tot slot is ook de stuurhut aangepakt en gemoderniseerd. 

 

 

 

Comfortabel varen op zee

[januari 2018]

Deze Sturier 1200 is voorzien van een Vetus Slingerdempingsysteem. Dit zorgt ervoor dat het slingeren van een schip in golven gereduceerd wordt.

 

Een belangrijk aspect is de kwaliteit van de inbouw, deze is maatgevend voor

de betrouwbaarheid van het slingerdempingsysteem. Door de werkzaamheden bij SBM uit te laten voeren kunt u erop vertrouwen dat de betrouwbaarheid van dit product optimaal wordt benut.


Deze eigenaar kan in ieder geval met een gerust hart een glaasje drinken op zee zonder te morsen!

 

 

 

 

<<EERDER NIEUWS
jQuery Menu by Apycom