});
ligplaatsenligplaatsen

 

Ligplaatsen in de Biesbosch

Onze nieuwe haven (opgeleverd in 2011) ligt in de Brabantse Biesbosch en heeft ligplaatsen voor 25 jachten,  tot 15 meter scheepslengte,  en beschikt over alle voorzieningen die u als watersporter nodig heeft: walaansluiting 16 amp, watertappunt, WIFI draadloos internet en voldoende parkeergelegenheid op eigen (afgesloten) terrein. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid  voor een overdekte parkeergelegenheid voor een langere periode.

 

Flexibele ligplaats tarieven per maand

Onze tarieven zijn aangepast naar een flexibel tarief per maand. Wilt u een ligplaats voor 1 maand, 2 maanden, een half jaar? Geen probleem! Door de maand tarieven betaalt u nooit teveel.

 

Ligplaatsen zijn doorgaans alleen  te huur per jaar waardoor een combinatie als ligplaats met winterstalling vaak erg duur is. De Scheepsbouwers biedt hierin een oplossing, het combipakket: 6 maanden ligplaats en 6 maanden stalling. Geen onnodige kosten en uw keuze voor het combipakket levert u ook nog 10% korting op! 

 

OP ZOEK NAAR EEN VASTE LIGPLAATS? Dit levert u  ook 10% voordeel op!

 

ligplaats

 

Jachtservice

De jachtwerf bij de haven biedt u de mogelijkheid om onderhoud- en reparatiewerkzaamheden te laten verrichten. Wij staan met onze faciliteiten geheel gereed voor u om u de zorg voor uw schip geheel of gedeeltelijk uit handen te nemen zodat u het gehele jaar door optimaal en probleemloos kunt genieten van uw schip.

UW SCHIP - ONZE VERANTWOORDING - EEN GERUST GEVOEL.

jQuery Menu by Apycom